/ Boek 'Wegwijzer in Persoonlijk Leiderschap voor Zorgprofessionals' lanceert op 15 mei 2024!

Vanuit Zetjes missie om zorgprofessionals mondiger, weerbaarder, standvastiger en veerkrachtiger te krijgen is Michiel van Vliet ruim 2 jaar geleden begonnen met het schrijven van een boek, speciaal voor deze zorgprofessionals.

 

Het boek gaat over hoe je bewust en stap voor stap de regie kunt nemen over je eigen gedachten, overtuigingen en gedrag zodat ze jou als zorgprofessional gaan helpen in je ontwikkeling; persoonlijk, professioneel en in de (mede)zeggenschap. Zodat je vrijheid en geluk gaat ervaren en van daaruit keuzes maakt voor wat JIJ wilt.

 

Op 15 mei 2024 komt het langverwachte boek 'Wegwijzer in Persoonlijk Leiderschap voor Zorgprofessionals' uit:


Dit inspirerende boek geeft je praktische tools en diepgaande inzichten, waarna je als zorgprofessionals bewust invloed kunt uitoefenen op het zorgbeleid en kunt opkomen voor je persoonlijke belangen. 

 

 • Zelf regie nemen
  Persoonlijk Leiderschap gaat over zélf de regie nemen over jouw leven om zo vrijheid en geluk te ervaren. Meer zelfvertrouwen krijgen, assertiever reageren, meer lef tonen, sterker worden, jezelf emanciperen en voortdurend reflecteren, leren en ontwikkelen.
 • Jouw leven; jouw keuzes
  Persoonlijk Leiderschap gaat over jou en jou alleen! Over jouw leven en jouw keuzes; over jezelf aansturen. Het betekent niet dat er dan altijd moet gebeuren wat jij wilt. Het betekent ook niet dat jij altijd je zin kunt doordrijven. En het betekent ook niet dat jij discussies moet winnen of anderen overtuigt van jouw gelijk.
 • Kwaliteiten benutten
  Persoonlijk Leiderschap gaat erover dat jij jouw kwaliteiten en ambities ten volste benut. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen en zet je gedrevenheid gericht in; door constant je focus te bewaren, doelgericht te werken en weloverwogen keuzes te maken. Zo bepaal jij je koers en benut je jouw kansen in het leven. Waar anderen aan de zijlijn staan en toekijken, ben jij spelbepalend in het veld en oefen je bewust invloed uit op je omgeving.
 • Bewuste keuze
  Persoonlijk Leiderschap is dus een bewuste keuze. Een keuze die je veel kracht geeft en een boost betekent voor jouw gevoel van vrijheid en geluk. Persoonlijk Leiderschap betekent sterker in het leven staan door de regie over jouw leven te pakken en te behouden. Je wordt minder afhankelijk van anderen. Persoonlijk Leiderschap betekent vooral jezelf kunnen zijn.

 

Met inspirerende quotes en doordachte opdrachten is "Wegwijzer in Persoonlijk Leiderschap voor Zorgprofessionals is niet alleen een boek, , maar een inspiratie- en werkboek dat empowerment en groei van zorgprofessionals stimuleert" volgens Michiel van Vliet.

 

Ben je een zorgprofessionals, wil jij ook de regie terug of gun je dit je collega’s? Zorg dan dat hij op de boekenplank komt en bestel het boek Persoonlijk Leiderschap voor zorgprofessionals dan hier.

 

Welk Zetje heb jij nodig?

 

Zetje heeft tevens een prachtige en praktische zevendaagse Leergang voor zorgprofessionals ontwikkeld. Klik hier voor meer informatie.


Boek 'Wegwijzer in Persoonlijk Leiderschap voor Zorgprofessionals' lanceert op 15 mei 2024!