/ Bestelformulier - Boek Wegwijzer in Persoonlijk Leiderschap voor zorgprofessionals

Het boek is op 15 mei uitgekomen! Bestellen is mogelijk; vul onderstaande gegeven in en het boek/de boeken komen naar je toe.

“Je bent zo groot als je grootste verlangen
en zo klein als je diepste beperkende overtuiging.”
- William James -

Deze wegwijzer in Persoonlijk Leiderschap voor zorgprofessionals heeft Michiel van Vliet geschreven vanuit zijn missie om zorgprofessionals mondiger, weerbaarder, standvastiger en veerkrachtiger te krijgen.
Michiel van Vliet geeft met dit praktische inspiratie- en werkboek vol opdrachten zorgprofessionals een Zetje (en sommigen een duw!) in Persoonlijk Leiderschap.
Het is een cliché: zorgprofessionals zijn erg goed in zorgen voor een ander en zorgen veel minder goed voor zichzelf. Opkomen voor je eigen behoeften en verlangens, persoonlijke grenzen duidelijk en tijdig aangeven, duidelijkheid niet langer verwarren met onvriendelijkheid en stoppen met jezelf onnodig klein maken. Meer lef (lief zonder e), daar daagt Michiel iedere zorgprofessional toe uit!

 

Omvang: 340 bladzijden, hardcover, full colour met twee leeslinten.

Prijs: € 19,95 per stuk.
Bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten: € 7,00 per zending.

Interesse in een bestelling van meer dan 20 exemplaren? Neem dan even contact op via info@zetje.nlDoor het formulier te verzenden plaats je een bestelling met betaalplicht en ga je akkoord met de algemene voorwaarden en een betalingstermijn van 30 dagen. Je ontvangt van mij een factuur voor het boek/de boeken bij je bestelling.


Boek Wegwijzer in Persoonlijk Leiderschap voor zorgprofessionals