/ Verdiepende training - Zetje op scherp!

In deze training ga je actief aan de slag met je eigen communicatie, denkpatronen en gedrag. Welke invloed oefen je uit op anderen en je omgeving? Hoe kun je hierin zelf anders gaan bewegen en veranderen? Deze training geeft je vele inzichten in je eigen communicatie en gedrag en dat van anderen. Op een andere manier naar hetzelfde kijken en daar mee leren omgaan levert je zo veel op. Je maakt door deze verdiepende training een flinke stap in je persoonlijke ontwikkeling op basis van de 'Zeven Zetjes van verlangen naar verandering'.

 

Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Je profiteert optimaal van deze training als je echt bereid bent jezelf te ontwikkelen en wilt samenwerken met andere deelnemers.

 

Wil je eerst rustig kennismaken met de 'Zeven Zetjes van verlangen naar verandering'? Kies dan voor de workshop. Wil je juist meer verdieping, kies dan voor de leergang.


Bekijk meer informatie


Aantal deelnemers 6 - 12
Duur Vier losse dagen in een periode van twee maanden (09:30 - 17:00 uur)
Plaats Midden van het land / nader te bepalen.
Opdrachten Tussen de trainingsdagen in ga je aan de slag met praktische opdrachten en heb je teminste één intervisiebijeenkomst (zelf te plannen) met mede deelnemers. Je sluit de training af met een (thuis)eindopdracht. Studiebelastingsuren circa vijf.
Certificaten Aan het einde van de training krijgt elke deelnemer een 'Zetje zelf op de kaart' certificaat deel 1.
Investering € 999,00 (incl. koffie/thee, lunch en frisdrank). Het is mogelijk om in termijnen te betalen.