/ Intensieve leergang - Zetje roer om!

Deze leergang biedt je handvatten om je persoonlijk verder te ontwikkelen. Je leert op een professionele manier communiceren en kiest voortaan bewust je gedrag in privé- en werksituaties. Om dat te bereiken is het nodig dat je volledig bereid bent om:

• kritisch naar je eigen communicatie, denken, gedrag en functioneren te kijken;
• de gevolgen daarvan te verkennen, herkennen en erkennen.

 

Daarna ben je in staat hierop te anticiperen. Je gaat tijdens deze leergang aan de slag met persoonlijke doelen, verwerkt in een persoonlijk plan.

 

Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Je profiteert optimaal van deze training als je echt bereid bent jezelf te ontwikkelen en wilt samenwerken met andere deelnemers. Een telefonische intake van een circa 20 minuten is verplicht. Zo zorgt Zetje voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

 

Wil je eerst rustig kennismaken met de 'Zeven Zetjes van verlangen naar verandering'? Kies dan voor de workshop. Wil je wel verdieping maar vind je de leergang te intensief, kies dan voor de training.

Bekijk meer informatie


Aantal deelnemers 6 - 12
Duur Drie blokken van twee dagen en een slotdag in een periode van drie maanden (van 09:30 - 17:00 uur)
Plaats Midden van het land / nader te bepalen.
Opdrachten Tussen de leergangblokken in ga je aan de slag met praktische opdrachten en heb je tenminste één intervisiebijeenkomst (zelf te plannen) met mede deelnemers. Je sluit de leergang af met een (thuis)eindopdracht. Studiebelastingsuren circa tien.
Certificaten Aan het einde van de training krijgt elke deelnemer een 'Zetje zelf op de kaart' certificaat deel 2.
Investering € 1599,00 (incl. koffie/thee, lunch en frisdrank, exclusief evt. overnachting). Het is mogelijk om in termijnen te betalen.