/ Medezeggenschap

Wordt alleen gebruikt als submenu.


Training voor cliëntenraad, verwantenraad of familieraad

Ik geef maatwerktrainingen aan cliëntenraden die graag bereid zijn om met zichzelf aan de slag te gaan, die zich verder willen professionaliseren om het optimale met elkaar te bereiken.

Medezeggenschap trainen vanuit visie
Zetje heeft een uitgesproken visie op medezeggenschap en de rol van de verschillende deelnemers daarin. Iedere deelnemer heeft eigen verantwoordelijkheden en mogelijkheden om medezeggenschap effectief en efficiënt te laten zijn. Zetje biedt aparte cursussen voor alle verschillende deelnemers: de ondernemingsraad, het dagelijks bestuur,
de ambtelijk secretaris en ook voor bestuurders. Vanuit Zetje lever ik maatwerk op basis van een persoonlijke kennismaking en intake. Zo halen we samen het onderste uit de kan.

Een groep mensen is nog geen team. Zetje smeedt een groep mensen tot een (h)echt team dat effectief samenwerkt, resultaten boekt en daarin veel plezier heeft. Zetje rekent voorgoed af met tegenzin, weerstand, tegenwerking, stroperigheid, uitstellen van besluiten, niet houden aan afspraken, irritaties en conflicten.

Lezen en samen praten over hoe je kunt omgaan met veeleisende of zelfs agressieve klanten is nooit zo leerzaam als de praktijk. Maar die kan erg bedreigend zijn als je niet bent voorbereid.

Vergaderen met je OR/CR over hoe om te gaan met de bestuurder geeft geen garanties op een goed gesprek met het resultaat dat je wilt bereiken.

Met mij als trainingsacteur brengen we de praktijk op een veilige manier echt tot leven. Jij bent jezelf en ik speel de rol die je nodig hebt om situaties te oefenen en nieuwe competenties te leren.