/ Wij gaan verhuizen!

Op 1 maart 2024 verhuizen wij naar een nieuw pand; het voormalige Kantongerecht van Tilburg.

 

De keuze voor het oude Kantongerecht aan het Stadhuisplein in Tilburg was zo gemaakt. Een uniek pand in het centrum van Tilburg.

 

Edo Grosveld, directeur Geerts & Partners: “wij zijn de afgelopen jaren zo hard gegroeid, niet alleen in onze dienstverlening maar ook in het aantal medewerkers. Het kantoor aan de Charles Stulemeijerweg is nu echt te klein geworden voor MZ Services, Zetje, &BAS en Geerts & Partners.”


Edo: “dit nieuwe kantoor is een mooie stap verder voor onze organisatie. Hier kunnen we elkaar op een bruisende plek van Tilburg ontmoeten”.

 

Een bijzonder pand, het kantongerecht

Het Kantongerecht is een gemeentelijk monument en door de Rijksbouwmeesters Jo Coenen en Floris Alkemade aangemerkt als inspirerende naoorlogse bouwkunst in Nederland. Het was een belangrijk onderdeel van de stedelijke vernieuwing in de jaren ’60 in Tilburg. Lees meer over de historie van het pand.

 

Het voormalige Kantongerecht wordt nu gedeeld tussen verschillende bedrijven waaronder Bedaux de Brouwer Architecten. Zij hebben de verbouwing gerealiseerd. Het werk van de Bedaux de Brouwer Architecten kenmerkt zich door een balans te zoeken tussen modernisme en traditie

 

Graag tot ziens!

Ons nieuwe adres is Stadhuisplein 75D, Tilburg. We ontmoeten je graag op ons nieuwe kantoor! Want ook al is het pand veranderd, de koffie en het gezelschap zijn onveranderd goed.

 

Benieuwd naar ons nieuwe pand? Kom gerust langs voor een kop koffie! Neem hier contact met ons op! 


Wij gaan verhuizen!