/ Zetje's coaching en persoonlijke ontwikkeling

Coaching is mensen doelgericht begeleiden het beste uit zichzelf te halen. Coaching helpt inzicht te verkrijgen in behoeften, drijfveren en passies. Daarnaast kan coaching hulp bieden bij het maken van bepaalde keuzes. Een coachingstraject kan de kloof tussen waar je staat en waar je naartoe wilt overbruggen.


Ik ga er vanuit dat ieder mens de antwoorden en de oplossingen op zijn of haar vragen in zichzelf meedraagt. Om tot die antwoorden (tot jouw eigen kern) te komen, is soms wat hulp nodig.


Tijdens coaching bij mij word je je bewust van jouw (denk, gedrags- en communicatie-)patronen. Je krijgt een beter inzicht in jouw kwaliteiten, valkuilen, verlangens en mogelijkheden. Dit helpt je je wensen en dromen op te sporen en vervolgens actie te ondernemen.

Ik daag je uit tijdens alle fasen van het traject (bewustwording, verandering en bestendiging) verstand en gevoel met elkaar te verbinden. Deze combinatie geeft de grootste kans op een duurzaam resultaat.

Ieder mens ervaart dagelijks beperkingen, angsten, onzekerheden, gevoelens van onmacht en andere ongemakken. Wanneer je hier, op welke wijze dan ook, last van ervaart dan kunnen deze gevoelens en emoties leiden tot irrationele gedachten die “jouw zijn en doen” in alle dag beperkt.

Persoonlijke coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling is het verdiepen van het bewustzijn van jou voor wat betreft de effecten van je eigen overtuigingen en gedrag. De bedoeling is dat jij in beweging komt.

Persoonlijke bewustwording geeft jou handvatten om gericht te werken aan je eigen effectiviteit, vrijheid en geluk. Om dit te bereiken, zie ik het coachen in het bijzonder als het stimuleren van de zelfverantwoordelijkheid voor de eigen ontwikkeling en het werkelijk willen leren. Dit betekent dan ook dat je tussen de gesprekken door aan de slag zult gaan met gerichte en praktische oefeningen en opdrachten die je schriftelijk, voorafgaand aan de gesprekken, inlevert.

Coaching ervaren? Op basis van vertrouwen en onze persoonlijke klik zet ik jou met jouw vraag aan het werk.

Welk Zetje heb jij nodig?