/ Persoonlijke ontwikkeling

"Ik beloof jou dat je ontdekt waar jij warm van wordt.
Vanuit mijn oprechte interesse in jouw ontwikkeling, inspireer ik je.
Ik spiegel je op een praktische manier waardoor jij werkelijk effect creëert.
Want het mooiste wat je kunt worden is jezelf!"

 

Michiel van Vliet


Boek - Welk Zetje heb jij nodig?

Vrijheid in onze keuzes, daar worden we gelukkiger van. Wat is dan de reden dat we toch vaak dingen doen die we liever niet willen? Hoe komt het dat we eigen verlangen, geluk en vrijheid steeds ondergeschikt maken aan de wil of mening van anderen? Hoe bewust ben jij je van je eigen communicatie, je gedrag en je lichaamstaal? Wat is de reden dat je regelmatig ja zegt en nee doet (of omgekeerd), zowel tegen jezelf als tegen anderen? Wat is dat toch met dat eeuwige moeten? Wat drijft jou nou werkelijk? Dit zijn vragen waarop ook jij een antwoord kunt krijgen!

 

Gratis exemplaar

» Vraag hier de nieuwste versie (5e druk) van het boek; Welk Zetje heb jij nodig? aan


Veel mensen zijn op zoek naar bezieling, maar weten niet meer wat hen oprecht gelukkig maakt. We leven in snelteinvaart, waarbij ons verstand de doorslag geeft bij beslissingen die ons leven richting geven. Zo raken we steeds verder verwijderd van onszelf en van onze werkelijke, diepste verlangens.

Bewustwording is de sleutel tot alle verandering. Verandering die leidt tot meer vrijheid, geluk en andere, betere resultaten. Bewustwording is ook de sleutel tot meer zelfkennis, meer zelfvertrouwen, erkenning en betere acceptatie van jezelf. Door aandacht te besteden aan jou met al je kwaliteiten, motieven, drijfveren, valkuilen, waarden, normen en vooral je (beperkende) overtuigingen, kom je tot verrassende inzichten en daadwerkelijk langdurig toepasbare resultaten.

 

Praktisch stappenplan in boekvorm
Zetje biedt een praktisch stappenplan in boekvorm om zelf over te gaan tot verandering. Ik ben ervan overtuigd dat je je werkelijke, soms diep weggestopte verlangens kunt (her)vinden door te leven in een goede balans tussen je denken en voelen.

 

Hierbij zijn twee vragen van belang:
1. Wat wil ik nu écht? (gevoel)
2. Hoe kan ik dat bereiken? (verstand)

 

Verstand en gevoel

Door de Zeven Zetjes te volgen, voel je weer welke kant je op wilt en welke weg je daarvoor kunt bewandelen. Deze weg brengt je zonder twijfel meer plezier, energie en geluk omdat het jouw eigen weg is. De Zeven Zetjes brengen je op koers.


Kaarten Zetje.jpg

 

In welke vragen herken jij je?

  • Ik loop steeds met vragen en ik vind het antwoord maar niet?
  • Hoe komt het dat ik steeds met zoveel vragen rondloop?
  • Hoe komt het dat ik me niet gelukkig voel?
  • Hoe komt het dat ik me steeds dingen voorneem en het maar niet waarmaak?
  • Hoe komt het dat ik me gedraag zoals ik me gedraag?
  • Hoe komt het dat ik vaak ontevreden ben over mijzelf?
  • Hoe komt het dat ik dingen doe die ik eigenlijk niet wil?

Als je niet weet wat je zoekt, zal je nooit iets vinden. Tijdens het lezen van Welk Zetje heb jij nodig?, ontdek je waar jouw werkelijke verlangen schuilt. De Zeven Zetjes is een praktisch stappenplan. Stap voor stap ga je aan de slag met waar jij werkelijk warm van wordt. Want het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

 

De uitgangspunten van dit stappenplan zijn bondig en overzichtelijk en direct toepasbaar in de praktijk. Daar horen geen ellenlange theorieën bij. Welk Zetje heb jij nodig om te durven of te doen wat je (tot nu toe) nooit hebt gedurfd of gedaan? En wat is daar de reden van, weet je dat?

 


 

Wil jij je persoonlijk ontwikkelen en je beter bewust worden van (non verbale) communicatie en gedrag van jezelf en anderen?


Wil jij beter leren begrijpen waarom je doet wat je doet of juist niet doet?
Wil jij vanuit eigen verlangen en kracht keuzes leren maken waarvan je vrij en gelukkig wordt?
Dan ben je bij Zetje aan het juiste adres. Zetje geeft workshops, trainingen en leergangen aan de hand van de 'Zeven zetjes van verlangen naar verandering'. De praktische workshop Zetje in beweging. De verdiepende training Zetje op scherp. Met de intensieve leergang Zetje het roer om.


De vraag is altijd: Welk zetje heb jij nodig? Als je meedoet, ben je dus bereid om jezelf te ontwikkelen. Je gaat actief met je eigen communicatie en gedrag aan de slag. Je leert jezelf beter kennen vanuit werkelijke bewustwording. Omdat bewustwording de sleutel is tot alle verandering. Verandering die leidt tot meer vrijheid en geluk.


Praktische workshop - Zetje in beweging

In deze workshop ga je actief aan de slag met je eigen communicatie en gedrag. Aan de hand van de 'Zeven Zetjes' (met behulp van een speciaal ontwikkeld interactief spel) word jij je meer bewust van wat je doet en welk effect dat heeft, op jezelf en op anderen.   Workshop bij jou thuisWil ...

Meer info en inschrijven
Verdiepende training - Zetje op scherp!

In deze training ga je actief aan de slag met je eigen communicatie, denkpatronen en gedrag. Welke invloed oefen je uit op anderen en je omgeving? Hoe kun je hierin zelf anders gaan bewegen en veranderen? Deze training geeft je vele inzichten in je eigen communicatie en gedrag en dat van anderen....

Meer info en inschrijven
Intensieve leergang - Zetje roer om!

Deze leergang biedt je handvatten om je persoonlijk verder te ontwikkelen. Je leert op een professionele manier communiceren en kiest voortaan bewust je gedrag in privé- en werksituaties. Om dat te bereiken is het nodig dat je volledig bereid bent om: • kritisch naar je eigen communi...

Meer info en inschrijven